top of page
Image by Austin Distel
Citrix-cloud.webp

SKYKONTOR FRA VODACOM 

 

Tilgang til bedriftens filer og applikasjoner gjennom alle dine enheter

 

Gi dine ansatte mulighet til å jobbe hjemmefra. Med Citrix kan man jobbe hjemmefra via Mac iPad, Linux, Windows, Crome Book eller Android.

Vodacom tar vare på bedriftens server i et sikkert datasenter og gir brukeren tilgang til systemet via en enkel applikasjon som kan installeres på PC, Mac og de fleste andre mobile enheter.

Dagene der alle måtte være på jobben for å jobbe effektivt er over. Nå kan de ansatte jobbe fra hvor som helst, når som helst.

 

 

Løsepengevirus er en kostbar hodepine for bedrifter og virksomheter. Vi sikrer bedriften med Citrix skrivebord, 2-trinns autentisering og Adaptive Defense 360. 

partners-citrix.png

FLEKSIBILITET

Koble til skykontoret via en nettside eller en app.  Løsningen gir de ansatte mulighet til å ta med kontoret dit hvor det er dekning for internett. Tilkoblingen krever kun det enkleste bredbåndet. Bedriften får en egen virituell eller dedikert server som er plassert på vårt sikre datasenter. Bedriften trygt kan sette vekk serveren til Vodacom og føle en trygghet rundt oppetid, sikkerhet og backup.

Image by Christin Hume

DUO 2-TRINNS   AUTENTISERING

Dobbel sikkerheten ved å beskytte applikasjonene og miljøene dine med tofaktorautentisering (2FA). Det er den enkleste og mest effektive måten å verifisere at brukerne dine er de de sier de er. 

duo-2fa.jpg

NORSKE DATASENTRE

Vodacom har store serverparker rundt på flere datasentre i Norge. Vi synkroniserer all data gjennom sikre interne lag2 linjer kontinuerlig slik at bedriftens data til enhver tid befinner seg på flere lokasjoner i tilfelle brann eller andre katastrofer. 

Alle våre datasystemer er plassert i et datasenter med 24x7x365 teknisk ekspertise på stedet. Vi har tidfestet forebyggende vedlikehold.

Systemet er tilknyttet gjennom UPS-er og to vedlikeholds-strømforsyninger til hvert serverrack. Alle våre systemer er tilknyttet redundant fiber infrastruktur.

 

V har driftsklare dieselgeneratorer som overtar ved strømbrudd av lengre varighet

servere
bottom of page