top of page
unifi-nettverk-service.webp

Network as a Service

Network-as-a-service (NaaS) er en skytjenestemodell der kunder leier nettverkstjenester fra en skyleverandør i stedet for å sette opp sin egen nettverksinfrastruktur.

Tjenesten inkluderer: 

 • Oppsett og implementering 

 • Drift og overvåking 

 • Kraftig ytelse og optimal sikkerhet 

 • Wifi , switch og brannmur 

 • Fast pris pr. måned

TA FORDEL AV NY TEKNOLOGI FOR Å OPPNÅ GODE RESULTATER.

Bedrifter i dag møter risiko fra alle kanter. Det er den konstante trusselen om cyberangrep og sikkerhetsbrudd - behovet for å oppfylle og opprettholde regelverkets samsvarskrav.  Vi leverer, installerer og dokumenterer alle våre nettverksleveranser og tilbyr service og driftsavtale for å holde systemene oppdatert til enhver tid.

Vodacom har erfaring, ferdigheter og teknologi som hjelper bedriften med å installere og drifte topp moderne nettverk. Våre løsninger gir deg verktøyene for å oppnå bedre og sikrere forretningsresultater.

Brannmur

Brannmuren er programvare eller maskinvareenheter som filtrerer og undersøker informasjonen som utveksles gjennom Internett-tilkoblingen. De er den første forsvarslinjen fordi de kan stoppe et ondsinnet program eller angriper fra å få tilgang til nettverket og opplysningene dine før potensiell skade oppstår.

Det finnes mer enn én type brannmur der ute. Det er viktig å forstå forskjellen mellom maskinvarebrannmurer og programvarebrannmurer for å beskytte deg selv hjemme eller på kontoret.

Enterprise Gateway Router med Gigabit Ethernet
UniFi® Security Gateway utvider UniFi Enterprise System for å gi kostnadseffektiv, pålitelig ruting og avansert sikkerhet for nettverket ditt.

brannmur-unifiwebp.webp

Trådløse aksesspunkter

Wi-Fi er en trådløs nettverksteknologi som gjør at enheter som datamaskiner (bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner), mobile enheter (smarttelefoner og bærbare enheter) og annet utstyr (skrivere og videokameraer) kan kommunisere med Internett og det lokale nettverket.

Unifi AC er kanskje det mest populære produktet. Den er perfekt for applikasjoner som krever høy båndbredde, for eksempel HD-videostreaming eller trådløs tilgang i offentlige rom. 

Fordeler med Unifi Switch:

 • Skalerbare løsninger. Utvid nettverket ditt ved å koble til flere UniFi-aksesspunkter.

 • UniFi AC AP er i stand til å nå hastigheter opptil 5 ganger raskere enn tradisjonelle aksesspunkter.

 • Optimalisert RF-ytelse. UniFi AC utfører intelligent spektralanalyse og båndstyring.

 • Slank og flott design. Kan sømløst monteres på vegg eller tak.

UB-UAP-AC-NHD-3PACK-600x600.jpg

Switch

I et nettverk er en switch en maskinvareenhet som filtrerer og videresender nettverkspakker fra en nettverksenhet ( ruter, datamaskin, server osv.) til en annen. Det brukes mye i lokale nettverk for å sende hver innkommende meldingsramme ved å se på den fysiske enhetsadressen, kjent som Media Access Control-adressen (MAC-adresse).

Ubiquiti UniFi switch er en nettverksløsning på bedriftsnivå.

 

Fordeler med Unifi Switch:

 • Uendelig skalerbarhet.

 • Legg til så mange enheter som du vil konfigurere nettverksinfrastrukturen.

 • Kompatibel PoE (Power over Ethernet).

 • Switchene bruker industristandarden 802.3af / 802.3at eller 24V passiv PoE, noe som muliggjør sømløs integrering med eksisterende infrastruktur;

 • Switchene kommer med 8, 16, 24 eller 48 Gigabit Ethernet-porter, noe som gir nøyaktig konfigurering av nettverket.

UniFi-Switch-481-600x600.png
bottom of page