top of page
vivotek2.jpg

PROFFESJONELL KAMERAOVERVÅKNING

 

 

Hvem passer på kontoret eller butikken?


Kontorer og arbeidsplasser er ofte fulle av dyrt utstyr og ligger gjerne på steder hvor det er lite aktivitet og mennesker på kveldstid, ikke minst i helgene. Kameraovervåking har aldri vært enklere.


Heldigvis har det aldri vært enklere å ta i bruk kameraovervåking. Dagens overvåkingskameraer er plasseringsvennlige, rimelige i innkjøp, filmer i høy kvalitet og har en brukervennlighet så god at du kan styre alt fra din PC, smarttelefon eller nettbrett.

 

Meldeplikten er fjernet


Tidligere var det meldeplikt til datatilsynet ved bruk av overvåkingskameraer, denne ble fjernet 01.01.17, dette gjør det enda enklere å komme i gang. Men merk deg at det fortsatt finnes regler som må følges; Regelverk datatilsynet

Kameraovervåking for alle formål
både utendørs og innendørs

vivocloud.png

VIVOTEK FD8166A Indoor Ultra Mini Dome

VIVOTEKs FD8166A er et ultra-mini fast dome-nettverkskamera med en liten diameter på bare 90 mm. På grunn av sin kompakte og intelligent design og rimelig pris, er FD8166A en ideell innendørs overvåkingsløsning som passer til et bredt utvalg av applikasjoner, for eksempel detaljhandel, kontor eller butikker, eller for å overvåke heiser eller andre offentlige områder.


Utstyrt med en 2 megapiksel Full HD-sensor som muliggjør visning oppløsning på 1920x1080 ved 30 fps, er FD8166A i stand til ta høyoppløselige bilder i høy kontrast eller lav
lette miljøer ved å distribuere WDR- og SNV-teknologi. Når
kombinert med VIVOTEKs Smart Stream II-teknologi, FD8166A
kan redusere både båndbredde og lagringsforbruk med opptil 50% * samtidig som du beholder samme suveren bildekvalitet som en full HD kamera.


Som et alt-i-ett-kamera er FD8166A designet for enkel
installasjon og utstyrt med Power over Ethernet (PoE)
funksjonalitet, noe som gjør oppsettet både raskt og enkelt. FD8166A er også fullstendig kompatibel med VIVOTEKs gratis 32-kanals innspillingsprogramvare. Med alle disse fordelene og mer, FD8166A er en sikker innsats for å oppfylle dine overvåkingsbehov.

FD8166A.jpg

VIVOTEK ND9441P Embeded Plug & Play NVR (opptaksenhet)
16 CH, HDMI/VGA, 4xSATA, 16xPoE

VIVOTEKs ND9441P og ND9541P er H.265 Linux-baserte frittstående NVRer med innebygd PoE. Utstyrt for opptil 16-CH / 32-CH nettverkskameraer, støtter NVR-ene begge 16x 802.3 at / af PoE-porter som har PoE Management-funksjon for å hjelpe brukere med å feilsøke den fysiske lagstrukturen. Begge viser også PoE-strøminformasjonen, noe som gir en mer praktisk og smartere installasjon.

ND9441P / ND9541P støtter også ekstern og mobil tilgang via VIVOCloud og iViewer-apper for både iOS- og Android-håndholdte enheter. VIVOCloud-appen gir øyeblikkelig pushvarsling og direkte videoavspilling når den utløses av en alarmvarsling, og gir brukerne en fleksibel og intelligent NVR for sømløs bruk i små og mellomstore video overvåkingsapplikasjoner.

Med H.265 komprimeringsteknologi og innebygd med 4 HDD-er som gir opptil 32 TB, tilbyr ND9441P / ND9541P mer enn 30% mer opptakskapasitet enn H.264-systemer. Denne fremgangen gir brukerne mer lagringsplass for lengre videoopptak. I tillegg gir RAID 0/1/5-konfigurasjonene ytterligere datasikkerhet i sjeldne tilfeller harddiskfeil.

ND9424P-v2.jpg

VIVOTEK SD9362-EHL HD Speed Dome
Auto-Tracking, 30xZoom

VIVOTEKs SD9362-EHL er et høyytelses H.265 Full HD-hurtigkuppel-nettverkskamera. Bevæpnet med et 30x optisk zoomobjektiv, kan kameraet fange fine detaljer med førsteklasses kvalitet. Ved å kombinere både H.265 og VIVOTEKs Smart Stream II-teknologi som gjør det mulig for kameraet å optimalisere kvaliteten for de ønskede regionene, og dermed maksimere effektiviteten til bruk av båndbredde, er det i stand til å redusere både båndbredde og lagringsforbruk med opptil 80% * samtidig som høyeste standard for bildekvalitet.

SD9362-EHL tilbyr ekstra jevn videokvalitet med oppløsninger på opptil 60 bilder per sekund ved 1920x1080, og er også utstyrt med WDR Pro-teknologi og IR-kuttet filter for sømløs dag / natt-drift. Dette gjør at kameraet enkelt kan takle de utfordrende lysforholdene som 24/7 overvåking står overfor.

 

Videre beskytter det vanntette IP68-klassifiserte, hærverkssikre IK10-klassifiserte og NEMA 4X-klassifiserte huset til SD9362-EHL kamerahuset mot regn, støv og korrosjon og gir et bredt driftstemperaturområde på mellom -40 ° C og 55 ° C. Denne kombinasjonen av robusthet og høy ytelse sørger for at SD9362-EHL er spesielt egnet for overvåking av brede, åpne, harde innendørs eller utendørs områder som flyplasser, motorveier og parkeringsplasser der det er behov for pålitelighet og presisjon på høyt nivå.

3d-kamera-vivotek.jpg

VIVOTEK 180° CC9381-HV Fisheye utendørs

I tillegg til å tilby fantastisk 180 ° HFOV-dekning, tilbyr CC9381-HV opptil 20 bilder per sekund med 5 megapiksler oppløsning (30 bilder per sekund ved 5 MP med WDR av). Dette panoramiske nettverkskameraet har også andre verdiskapende funksjoner. For å bekjempe miljøer med høy kontrast, er WDR Pro inkludert og har også innebygde 15M IR-belysningspanoramater, noe som sikrer overvåking 24/7.

Ved å kombinere både H.265 og VIVOTEK Smart Stream III, kan CC9381-HV redusere båndbredde og lagringsforbruk mer enn 90% * sammenlignet med tradisjonell H.264 uten smart streaming.

vivotek-180-grader-kamera.png

VIVOTEK Smart Stream III 

VIVOTEK Smart Stream III kombinerer Smart Stream II, Scene Awareness og Smart FPS-teknologier for å gjøre det mulig for kameraene å optimalisere kvaliteten for ønskede regioner og automatisk justere kodingen, maksimere effektiviteten til båndbredde og senke lagringskravene samtidig som den opprettholder høy bildekvalitet. Ved å kombinere både H.265 og VIVOTEK Smart Stream III kan kameraet redusere båndbredde og lagringsforbruk opp til 90% * sammenlignet med tradisjonell H.264 uten smart streaming.

 

bottom of page