top of page
clickshare.jpg

Fleksible møterom for alle bedrifter

I virksomheten i dag er intuitivt og raskt samarbeid nøkkelen. Barcos møterom og trådløse konferanseløsninger kobler deg til kunder, leverandører og kolleger. De hjelper deg med å utvide potensialet til dine ansatte og nå felles mål. De oppfordrer deg til å ta avgjørelser i en interaktiv, samarbeidende setting. Bestill et rom, start en konferansesamtale. På få sekunder jobber folk og begynner å samarbeide. Brukere får tilgang til skjermen, deler skjermen eller starter en videokonferanse enkelt og uanstrengt.

Alt-i-ett konferansekamera med ultrabredt objektiv

Logitech® MeetUp er et ledende ConferenceCam-kamera som er utviklet for små konferanserom og møterom. MeetUp kommer med et utrolig bredt synsfelt på 120° for å garantere at alle sitteplassene ved bordet blir med i bildet. Logitechs objektiv med lav forvrengning, UltraHD 4K-optikk og

Logitech-meet-up-up-close.png
Barco-ClickShare.png

Barco Møteromspakke

På mange måter er møterommet det viktigste rommet hos en bedrift, både for de som jobber der og for besøkende. En av de største truslene mot et produktivt møte er møteromsutstyr som ikke fungerer eller er vanskelig å bruke. Vodacom leverer utstyr til komplette og velutstyrte møterom i alle størrelser. 

 

Vi kan tilby det nyeste utstyret og høy kvalitet, du får også den veiledningen og monteringshjelpen som er nødvendig, slik at du alltid har et velfungerende møterom.  

WEB_Image_Barco_Møteromspakke.jpg

Barco møteromspakke

Kontakt vår salgsavdeling for en annen konfigurasjon

  • Inkludert i pakken:

  • Philips Q-Line 75" UHD Android

  • EDBAK Veggfeste PWB1 42-75" 

  • Stoltzen HDMI 2.0 kabel 1 m

  • Barco ClickShare CS-100

  • Installasjon og oppsett

/eks. mva

38990,-

bottom of page