top of page
why-cloud-backup.webp

Visste du at microsoft ikke tar backup av din office 365 ?

Datatap skjer i skyen. Ansatte sletter data. For det meste ved et uhell, noen ganger med vilje. Det er stadig tilstedeværende trusselen om ransomware og annen skadelig programvare.

Office 365 gir redundans, men det sikrer bare tilgjengeligheten av den nåværende tilstanden til dataene. Det sikkerhetskopierer ikke dataene for å beskytte mot tap av data. Det betyr at selv i skyen er databeskyttelse nødvendig.

Usikker på valg av backupløsning ? Kontakt oss!

SKYKICKS OFFICE 365 ONLINE BACKUP

SkyKick Microsoft Office 365 Cloud Backup Suite tilbyr den mest komplette sikkerhetskopiløsningen.

  • Opptil 6 automatiserte sikkerhetskopier per dag

  • Enkelt oppsett og konfigurasjon

  • Ubegrenset sikkerhetskopiering og oppbevaring

  • Raskt søk og gjenoppretting med ett klikk

skykicks-online-backu.png

AHSAY ONLINE BACKUP

Uansett hvilke typer maskiner og data du har så kan vi sikkerhetskopiere dem. I tillegg til filer og mapper, har vi dedikerte moduler for riktig sikkerhetskopiering. VM-er i VMware / Hyper-V-verter, MS Exchange og SQL-servere og MySQL-database. Maskiner som kjører på Windows, Mac og Linux, iOS og Android mobile enheter vil alle være godt beskyttet.

ahsay.png

VEMBU BDR SUITE

En komplett sikkerhetskopierings- og katastrofegjenopprettingsløsning for virtuelle, fysiske, skybelastninger og SaaS-applikasjoner.

Få en 30-dagers gratis prøveperioden for å utforske den fulle funksjonaliteten til Vembu BDR Suite.

vembu.png

SERVER BACKUP REPLIKERING

Bedriften kan bruke serverens programvare til å konfigurere to servere til å synkronisere data slik at hver har en identisk kopi av samme volum. Synkroniseringen kan kjøre kontinuerlig hvert. 30. sekund eller hvert 5. minutt, alt etter behov.  Hvis hovedserver går ned kan bedriften enkelt starte opp server for replikering som har likt datainnhold.

Vodacom hjelper din bedrift med å  sette opp en slik server replikering.

server-20201-replikering-vodacom.png
bottom of page