top of page

IT-Drift

Vi skal skape resultater basert på fremtidsrettede løsninger, god kundebehandling og solid håndverk!

959A4769 1_edited.jpg

Fyll inn e-post og telefonnummer under, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg.

Thanks for submitting!

Innovative og fremtidsrettede løsninger

Med Vodacom får man en robust og stabil IT-plattform!

15 års erfaring med leveranse av løsninger fra norske datasentre

Tjenester
Frame 28.png
Overvåking
Frame 28 (3).png

Fiber

Frame 28 (2).png

Office 365

Frame 28 (1).png

Online Backup

Frame 28 (5).png

IT-Sikkerhet

IT-Sikkerhet

Den sikreste antivirusløsningen i markedet.
Panda Adaptive Defense er en sikkerhetspakke som integrerer Endpoint Protection og Endpoint Detection & Response (EDR). Den har 100% klassifikasjons, trussel- og etterretningstjenster integrert, som styres sentralt via ressurssnåle agenter som ligger ute på alle endepunkt.

Kombinasjonen av disse løsningene og tjenestene gir en svært oversiktlig redegjørelse av alle aktiviteter i IT-miljøet. Man har totalkontroll over alle løpende prosesser og dermed hindrer man både nulldagstrusler og målrettede angrep.

Oppgi kredittkortdetaljer
image 11 (1).png
Fiber

Ikke tenk på hastighet. la oss sørge for skikkelig internett på arbeidsplassen.

Vi leverer Fiber fra Telia, Global Connect, Altibox og Eidsiva. I tillegg leverer vi Fiber direkte fra bedrift til bedrift (Lag2) samt fibertilknytning direkte til våre datasentre. Vodacom er en egen ISP samtidig som vi leverer tilknytning gjennom de store andre leverandørene i Norge.

Office 365 fra Vodacom

Chat, ring, arranger nettmøter og samarbeid i sanntid, enten du jobber eksternt eller fra kontoret. Få én integrert løsning som inkluderer Teams, OneDrive, skylagring og Office-apper med avanserte sikkerhetsalternativer
– til en pris som passer bedriften din.

En kostnadseffektiv løsning
Strømlinjeform samarbeidsverktøy, IT-konfigurasjon og -administrasjon, og kostander med én enkel produktivitetsløsning.

image 12 (1).png
image 11 (2).png
Online Backup

Visste du at microsoft ikke tar backup av din office 365 ?

Datatap skjer i skyen. Ansatte sletter data. For det meste ved et uhell, noen ganger med vilje. Det er stadig tilstedeværende trusselen om ransomware og annen skadelig programvare.

Office 365 gir redundans, men det sikrer bare tilgjengeligheten av den nåværende tilstanden til dataene. Det sikkerhetskopierer ikke dataene for å beskytte mot tap av data. Det betyr at selv i skyen er databeskyttelse nødvendig.

Acronis_gold_service-provider_light.png
Overvåking

Hvem passer på kontoret eller butikken?
Kontorer og arbeidsplasser er ofte fulle av dyrt utstyr og ligger gjerne på steder hvor det er lite aktivitet og mennesker på kveldstid, ikke minst i helgene. Kameraovervåking har aldri vært enklere.
Heldigvis har det aldri vært enklere å ta i bruk kameraovervåking. Dagens overvåkingskameraer er plasseringsvennlige, rimelige i innkjøp, filmer i høy kvalitet og har en brukervennlighet så god at du kan styre alt fra din PC, smarttelefon eller nettbrett.​

image 12 (2).png
bottom of page