top of page
becca-tapert-QofjUnxy9LY-unsplash.jpg

Telefoni

Teknologi driver det moderne samfunnet, og vi er stolte av å levere mobile løsninger i verdensklasse.​

Som Vodacom-kunde kan du surfe på et av verdens beste mobilnett.

Telia bedriftsnett

En skreddersydd telefoniløsning for din bedrift.
Løsningen gir deg et automatisk sentralbord som enkelt kan styres fra en PC eller direkte fra mobiltelefonen. Telia Bedriftsnett er svært fleksibel og kan enkelt tilpasses alt fra en liten bedrift til en stor organisasjon med tusenvis av ansatte. Slik får dere større frihet og en mer effektiv hverdag, samtidig som dere blir mer tilgjengelige for kunder.

Løsningen finnes med store mengder integrasjoner som:

  • Teams status (nyhet!)

  • Kalender fra Exchange & Google

  • Besøksregistrering

  • Måling for kundetilfredshet

Grey MacBook Pro mockup with a coffee mug and an iPad at the side. (Mockuuups Studio).jpg
mobilt-bredband-1024x771.jpeg
Mobilt bredbånd

Få rask og trygg tilgang til internett på og utenfor kontoret med 5G. Mobilt bredbånd kan leveres med kraftige trådløse rutere slik at flere kan dele nettverket. 

Trådløs fiber

Produktet passer perfekt til de som har høye krav til internett-tilkobling, men ikke kan eller vil ha fiber. Med 5G kan du få hastigheter opp mot 500 mbit/s.

Bredbånd_5G_1.jpeg
Telia_IoT_High_Perfoormance_2.webp
Telia IOT-plattform

Data innhentet fra sensorer i utstyr, kjøretøy eller andre elementer, kan gjøres om til kunnskap — som du deretter kan handle ut fra. Med Telias IoT-plattform får du et fleksible brukergrensesnitt, som kan benyttes til å visualisere og analysere data

4g-router-transparent.jpg

Ukens kampanje

TP-LINK M7350 ligger i forkant når det gjelder trådløs 4G-deling. Sett bare inn et 4G SIM-kort i enheten for å umiddelbart skape et WiFi-hotspot. Med opptil 150 Mbit/sek nedlasting og 50 Mbit/sek i opplastingshastighet kan M7350 gi trådløs 4G-deling for opptil 15 samtidige brukere.

bottom of page