top of page

Kameraovervåking

Sikkerhetskamera
Jeg trenger hjelp med
kameraovervåking

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med et godt tilbud

Innovative og fremtidsrettede løsninger

Moderne og brukervennlige systemer for overvåking

Vi designer, leverer og installerer skreddersydde overvåkingsløsninger for din bedrift!

Tjenester

Support

Kamera

Opptak

Kostnadsfri app

Overvåking

Oppgrader sikkerheten din med Vodacoms pålitelige og effektive overvåkingsløsninger. Kontakt oss i dag for å finne det perfekte overvåkingspakken for dine behov.

vivotek-360.jpg
vivotek-app.jpg
Vivotek app

iViewer er utviklet for å tillate brukere å overvåke lokasjoner eksternt ved å gi tilgang til video overvåkingskamera direkte fra en håndholdt enhet.


Det redesignede og brukervennlige grensesnittet lar brukere overvåke live video fra hundrevis av kameraer.

Om Vivotek

VIVOTEK leverer er en ny generasjon H.265 Linux-basert frittstående NVR som støtter opptil 4K IP-kameravideodekoding og lokal 4K-videovisning. Med avansert H.265-komprimeringsteknologi kan brukere oppleve video i full HD-kvalitet mens de bruker mindre HDD-kapasitet enn H.264.

NVR har innebygde 8x,16x eller 32x 802.3 at/af PoE-porter for å gi brukerne enkel og praktisk installasjon av IP-kamera, og støtter også ekstern og mobil tilgang via VIVOCloud- og iViewer-apper for både iOS- og Android-enheter.

 

VIVOCloud-appen gir øyeblikkelig pushvarsling og direkte videoavspillingsfunksjoner når den utløses av en alarmvarsling og gir brukerne en fleksibel og intelligent NVR for sømløs bruk i små og mellomstore videoovervåkingsapplikasjoner.

Overvåkningskamera

Noen av våre kunder

Frame 29.png
image 10.png
logo-fbs-horizontal-white 1.png
bottom of page