top of page
bakeri

Vodacom leverer kasseløsning til hele Norge

qr-kode-kasse.png
Fyll ut skjema under for å få tilsendt et godt tilbud!
Hvordan kasseløsning søker du?
kasse-system.jpg

Kassesystem

intigrasjonjpg.jpg

Integrasjoner

betalingsterminal.jpg

Betalingsterminaler

kasse-bestilling.jpg

Online bestillingsløsning

Software

ProTouch er en modulbasert programvare, som er tilpasset forskjellige bransjer. Programvaren er delt inn i 2 deler.

Salgsprogrammet som er installert på selve kassen og Backoffice som er et online administrasjonspanel. Her har du tilgang uansett hvor du befinner deg for å gjøre endringer, hente rapporter og lignende.

 

Image by Clay Banks

Servering

Med ProTouch Servering er tilpasset alle typer serveringssteder innen restaurant, bar, kafé og mindre overnattingssteder. Programvaren er driftssikkert og har veldig liten nedetid – slik at dere kan fokusere på gjestene.

Med et brukervennlig og intuitivt oppsett, vil vi sørge for at dine ansatte kommer raskt i gang, uten langvarig opplæring. Vi setter opp hurtigknapper og kategorier ved bestilling, slik at dere mottar systemet klart til bruk.

 

Den viktigste funksjonen vi vil fremheve er effektivitet. De ansatte kan raskt og enkelt betjene flere kunder enten det er på restaurant med bordplassering eller på en cafe. I dagens samfunn forventer kunder at alt går raskt – med ProTouch har du verktøyet du trenger.

Image by Nathan Dumlao

Butikk

Uansett hvilken nisje du er i innen butikk- og varehandel er vår software ProTouch Butikk tilrettelagt for deg. Med en rask varesøkfunksjon, hurtigknapper og scanning av varer sørger ProTouch for rask gjennomstrømming av kunder.

Passer blant annet til klesbutikk, interiørbutikk, detaljhandel og faghandel. Kan også leveres som kjedeløsning til større bedrifter. Vi har fokusert på brukervennlighet, driftssikkerhet, slik at de ansatte kan fokusere på kunden. Med et brukervennlig og intuitivt oppsett, vil vi sørge for at dine ansatte kommer raskt i gang uten langvarig opplæring. Vi vil legge inn varer, sette opp hurtigknapper og kategorier ved bestilling, slik at dere mottar systemet klart til bruk.

Zero Waste Store

Service

I ProTouch Service håndterer du alt fra kunderegistrering, arbeidsordre og sjekklister, til salg og betaling. I admin har du full kontroll på tallene.

Passer alle type bransjer hvor det er viktig med en tydelig ordreflyt, ordrestatuser og ikke minst at kunden opplever lite friksjon.

Det er enkelt å opprette ordre og sette interne og eksterne kommentarer for reparasjoner eller bestillinger.

Vi har fokusert på brukervennlighet, driftssikkerhet, slik at de ansatte kan fokusere på kunden. Med et brukervennlig og intuitivt oppsett, vil vi sørge for at dine ansatte kommer raskt i gang uten langvarig opplæring. Vi vil legge inn varer, sette opp hurtigknapper og kategorier ved bestilling, slik at dere mottar systemet klart til bruk.

Den viktigste funksjonen vi vil fremheve er effektivitet. De ansatte kan raskt og enkelt betjene flere kunder. I dagens samfunn forventer kunder at alt går raskt – med ProTouch har du verktøyet du trenger.

Image by Jessie McCall
bottom of page