top of page

Konfigurasjon av Microsoft MFA

Empet aktiverer 2FA for alle brukere.  Du må derfor konfigurere brukerkontoen til å bruke 2FA. Dette bør bare ta et minutt eller så.

Ved å konfigurere godkjenning med flere faktorer, gjør du det sikrere å logge på Microsoft 365-kontoen. Du skriver for eksempel først inn passordet, og når du blir bedt om det, skriver du også inn en dynamisk generert bekreftelseskode levert av en godkjennerapp eller via SMS.

1. Logg på følgende nettside med din Empet e-post adresse og passord:  https://aka.ms/mfasetup 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Klikk neste

3. Standard godkjenningsmetode er å bruke gratis Microsoft-Authenticator-appen.

Hvis du har installert den på mobilenheten din, velger du Neste, og følger instruksjonene for å legge til kontoen. Hvis du ikke har installert den, last den ned i Google play butikk eller App Store.

Hvis du vil bruke SMS-melding som sendes til telefonen din i stedet, velger du Jeg vil konfigurere en annen metode. Microsoft 365 ber deg om å oppgi mobilnummeret ditt, og sender deg en SMS-melding som inneholder en sekssifret kode for å bekrefte enheten din.

Tips!: Vi anbefaler vi å bruke en verifiseringsapp i stedet for SMS-bekreftelse for en raskere og sikrere opplevelse.

4. Når du har fulgt instruksjonene for å angi metode for tilleggsbekreftelse, vil du bli bedt om å oppgi informasjonen eller handlingen for tilleggsbekreftelse neste gang du logger deg på Microsoft 365, for eksempel ved å skrive inn bekreftelseskoden som du fikk fra verifiseringsappen eller som ble sendt til deg via tekstmelding.
 

 

 

 

1.png
bottom of page